9 oct 2009, 11:03

Мъко моя 

  Poesía » Otra
644 0 4

 

 

 

Сърцето ми капка синя изплака

и прогори в очите ми образ печален,

с който пиша в тишината

името ти скришом, мъко моя ...

 

 

 

 

 

 

© Марти Петрова Стефанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??