6 dic 2012, 15:20

Мълчалив диалог 

  Poesía » De amor
662 0 2

Не питам.

Няма и да го направя.

В очите ти ще търся

отговори, от които се нуждая.

Не говоря.

Само тихо гледам те.

И ти поглеждаш ме.

Накрая.

Зеници тъмни.

Кожа бяла.

Устни плътни.

Допир,

който с шипове изгаря…

Разкъсващо стенание.

В съзвучие

с наслада.

А после…

Тишина и мрак играят.

Над голота.

Копринена.

Която страстно ни улавя…

В плен.

Мълчанието продължава.

Стрелката вече

след 12 преминава.

Късно стана.

Утре заминавам.

Да има друга дата

се надявам.

Но аз мълча. Не питам.

Няма и да го направя.

В очите ти ще търся

отговори, от които се нуждая.

Не говоря.

Само тихо гледам те.

И ти поглеждаш ме.

Накрая.

 

 

 

06/12/12      На Веско

© Катерина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • И аз много често поглеждам в очите на единствения и моля за още дати както ти!!!
  • много тъжно и истинско.. успях да почувствам емоцията ти..поздрави за откровението,Катерина!
Propuestas
: ??:??