20 jul 2016, 16:47

Мълчание 

  Poesía » De amor
561 1 2

Мълчим. Защо ли?

Май думите се свършиха.

Стена невидима, но здрава

отбива мощната им сила и връща ги обратно -

очукани и смачкани,

пребити,

неразбрани.

Но няма как - така е и така ще бъде.

В началото на таз игра не се разбрахме

на кой език ще чувстваме и двамата.

© Вънотрая Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??