20 ene 2015, 11:11

Мълчание 

  Poesía
737 1 0

Думите от устните изчезват

и въздухът всяка от тях укрива,

еднакво сложни се извезват

в замисъл тънка, но мълчалива.

 

В света на думите безброй –

всяка има своето окончание,

но единствено е този герой,

който разбира от мълчание.

© Никица Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??