20.01.2015 г., 11:11 ч.

Мълчание 

  Поезия
739 1 0

Думите от устните изчезват

и въздухът всяка от тях укрива,

еднакво сложни се извезват

в замисъл тънка, но мълчалива.

 

В света на думите безброй –

всяка има своето окончание,

но единствено е този герой,

който разбира от мълчание.

© Никица Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??