31 mar 2007, 8:32

Мълчащата жена 

  Poesía
848 0 12
От доза алкохол замаян и с химикалка във ръка, опитвам се да разгадая мълчанието на жена... Каква неземна тайна крие една жена като мълчи? Дали сърцето лудо бие? А мисълта дали личи? Дали тя щом не разговаря, сърцето и е буца лед? Дали без звук не се умаря? В мъжа познава ли човек? Въпросите ме отрезвяват, дъхът ми се превръща в звън... В очите мъжки се издава заболият се вече трън... И, лутайки се, хаотичен, пред мен се спря отново - Тя... Мълчи, а чувствам че обича... С очи разпръсква топлина... Узнах го отговорът вече... За истината съм готов! Мълчащата жена е цвете... Мълчанието е любов!

© Валентин Йорданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??