12 ene 2019, 19:11  

Мълчи ми се 

  Poesía » Otra
974 2 2

Мълчи ми се!

И тихо ще

потегля...

 

В океан се къпе душата ми,

мечтае за покой,

тишина.

 

Чувам призрачния зов

на сърцето ти...

И пулса!

 

12.01.2019

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??