12.01.2019 г., 19:11 ч.  

Мълчи ми се 

  Поезия » Друга
966 2 2

Мълчи ми се!

И тихо ще

потегля...

 

В океан се къпе душата ми,

мечтае за покой,

тишина.

 

Чувам призрачния зов

на сърцето ти...

И пулса!

 

12.01.2019

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??