24 abr 2011, 21:12

Мънго Джери 

  Poesía » De humor
778 0 1

              МЪНГО ДЖЕРИ

 

Мънго чисти, Мънго цапа.

                           После чисти пак.

Аз пък само си му плащам,

                          но не съм глупак!

Ако Мънго не работи,

                                 какво ще яде?

Ще поскита, ще попроси,

                       па ще почне     

                                         да краде...

И ще свикне Мънго с кражбата

                      да си получава

                                         дажбата...

Ако се случи да го хванат

             и го тикнат във затвора,

какво пък! И там храним хора.

Тъй Мънговците поменуват!

Като съпътсващ контингент

в добър и в кризисен момент.

И така на "многая лета",

      докато България заринат

                                със Мънгета...

 

© Петър Петров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??