24 апр. 2011 г., 21:12

Мънго Джери 

  Поэзия » Юмористическая
777 0 1

              МЪНГО ДЖЕРИ

 

Мънго чисти, Мънго цапа.

                           После чисти пак.

Аз пък само си му плащам,

                          но не съм глупак!

Ако Мънго не работи,

                                 какво ще яде?

Ще поскита, ще попроси,

                       па ще почне     

                                         да краде...

И ще свикне Мънго с кражбата

                      да си получава

                                         дажбата...

Ако се случи да го хванат

             и го тикнат във затвора,

какво пък! И там храним хора.

Тъй Мънговците поменуват!

Като съпътсващ контингент

в добър и в кризисен момент.

И така на "многая лета",

      докато България заринат

                                със Мънгета...

 

© Петър Петров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??