Исках обич за обич,
имам обич за две,
но не е, не е двойно
мойто щастие, не.
Няма двойна утеха,
има двоен кошмар,
двойна болка полека
двоен пали пожар
и ще стана на въглен,
за да бъда урок -
който мисли навреме,
да избира едно.
© Росица Todos los derechos reservados