Nov 25, 2010, 12:22 PM

Мъничко стихче с поука 

  Poetry
530 0 3


Исках обич за обич,

имам обич за две,

но не е, не е двойно

мойто щастие, не.

 

Няма двойна утеха,

има двоен кошмар,

двойна болка полека

двоен пали пожар

 

и ще стана на въглен,

за да бъда урок -

който мисли навреме,

да избира едно.

© Росица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??