4 jul 2014, 13:28

Мъртви декори 

  Poesía » Filosófica
368 0 4


Мъртвите криле на лястовицата

са декори във богато украсена стая...

 

Устните на любовта - изкуствени и празни

се впиват в кротостта с която бавно те изпиват, погубват нежността...

а ти щастлив заспиваш - без смисъл...

 

Мъртвите сълзи на птиците са диаманти,

блестят нелепо на изящни порцеланови ръце,

ограбили душите си без страх,

за да участват в глупави пиеси с лица от

ефимерна красота - без смисъл...

 

автор: Моника Стойчева

дата: 2.07.2014г.



© Моника Стойчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??