Мъртвите криле на лястовицата
са декори във богато украсена стая...
Устните на любовта - изкуствени и празни
се впиват в кротостта с която бавно те изпиват, погубват нежността...
а ти щастлив заспиваш - без смисъл...
Мъртвите сълзи на птиците са диаманти,
блестят нелепо на изящни порцеланови ръце,
ограбили душите си без страх,
за да участват в глупави пиеси с лица от
ефимерна красота - без смисъл...
автор: Моника Стойчева
дата: 2.07.2014г.
© Моника Стойчева Все права защищены