30 oct 2014, 0:52

Мъртвите поети 

  Poesía » Versos blancos
807 0 1
Ние сме общество на мъртвите поети.

Ние винаги ще бъдем някъде сред вас.

Мирни и невидими за вашето невъоръжено око

Аз не виждам това което си, а това което можеш да бъдеш.

© Огън Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??