Oct 30, 2014, 12:52 AM

Мъртвите поети 

  Poetry » White poetry
787 0 1
Ние сме общество на мъртвите поети.

Ние винаги ще бъдем някъде сред вас.

Мирни и невидими за вашето невъоръжено око

Аз не виждам това което си, а това което можеш да бъдеш.

© Огън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??