30 окт. 2014 г., 00:52

Мъртвите поети 

  Поэзия » Белые стихи
879 0 1
Ние сме общество на мъртвите поети.

Ние винаги ще бъдем някъде сред вас.

Мирни и невидими за вашето невъоръжено око

Аз не виждам това което си, а това което можеш да бъдеш.

© Огън Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??