1 oct 2020, 8:35

Мъртво време 

  Poesía » Canción de autor
367 0 0

Не си спомням защо съм тук
Какво правя в тази стая
Грешник или праведник съм
Все ми е тая

Двусмислено червено кърви през отвора
Упойка и студ се обръщат в умора
Неодушевени предмети започват да се движат
Безчувствени хора след тях се нижат

Светлина, тъмнина - отдушник на страха
Откривам приятният вкус на греха
Отрова черна се излива в депресия
Гласове далечни, убийства, ексцесии

Мъртва инвазия
На мъртви души
Мъртво време
Мъртвец си и ти

© Златин Неделчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??