1.10.2020 г., 8:35 ч.

Мъртво време 

  Поезия » Авторска песен
350 0 0

Не си спомням защо съм тук
Какво правя в тази стая
Грешник или праведник съм
Все ми е тая

Двусмислено червено кърви през отвора
Упойка и студ се обръщат в умора
Неодушевени предмети започват да се движат
Безчувствени хора след тях се нижат

Светлина, тъмнина - отдушник на страха
Откривам приятният вкус на греха
Отрова черна се излива в депресия
Гласове далечни, убийства, ексцесии

Мъртва инвазия
На мъртви души
Мъртво време
Мъртвец си и ти

© Златин Неделчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??