18 jul 2023, 18:36

Неудобно 

  Poesía
320 0 0

Убиват ме мисли, полегнали косо,

съвсем несъвпадащи с днешния ден!

Пораждат у мене редица въпроси

за Бъдеще, Старост, Наследство и Ген!

 

Извикват пред мене размити персони,

които - от дън на душата си мразя!

Мечтая - как с някакви строги закони,

до края на дните си те ще загазят!  

 

Те уж декларират, че сума проблеми,

стоящи  до другите - не съществуват,

а всъщност - не спират в задраскани теми,

с "Табу" върху повода да публикуват!

 

Формират у мен нескопосани чувства,

каквито дори ме е срам да призная,

и все си представям - как черно изкуство,

от мен призовано - ги срива накрая!

 

 

© Момчил Манов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??