20 may 2007, 15:51

На 3.ІІІ. 

  Poesía
1068 0 3
 

Ти ден обикновен,а тъй велик,

 орисан от предците ни за памет.

 От ехото на слава би честит

 дори безславния,отъпкан камък,

 по който бездуховни и без род,

 поемаме по пътищата чужди,

 но ще открием своя верен брод,

 по който някому да бъдем нужни.

 Ти ден обикновен,а тъй велик,

 пред твоята святост свеждам лик...

© Илонка Денчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??