20.05.2007 г., 15:51 ч.

На 3.ІІІ. 

  Поезия
1041 0 3
 

Ти ден обикновен,а тъй велик,

 орисан от предците ни за памет.

 От ехото на слава би честит

 дори безславния,отъпкан камък,

 по който бездуховни и без род,

 поемаме по пътищата чужди,

 но ще открием своя верен брод,

 по който някому да бъдем нужни.

 Ти ден обикновен,а тъй велик,

 пред твоята святост свеждам лик...

© Илонка Денчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??