23 dic 2014, 21:03  

На ... 

  Poesía » De amor
436 0 0
И тази вечер ще скрия усмивката,
а сърцето ми нека танцува.
Ще си сложа пак маската, тихата,
и ще се престоря, че не се вълнувам.
Ще се свия в леглото си като кошута
и на тъмно тайно ще те жадувам.
Искам в този и в още поне два живота
все твоите топли черти да сънувам.
 

© Румяна Неделчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??