Когато теб не ти остане нищо друго,
на Вятъра да се опреш.
И щом заложиш на влечуго,-
отровата му да умре.
Ще претворява Световете
експлозивът на Вечността.
От късче Слово на Поета
ще се зарежда Любовта.
Присъствия ще ни възторгват
на всеки Божи абонат.
И похитен от Звездна оргия,
ще търсим твоя адресат.
Смъртта без смърт ще те препрати
с Дух светещ, неприкосновен.
И ти ще се завърнеш при Звездата,
от която си роден.
© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados