Aug 1, 2021, 9:54 PM

На Александър Геров /1993г./ 

  Poetry
115 0 0

Когато теб не ти остане нищо друго,

на Вятъра да се опреш.

И щом заложиш на влечуго,-

отровата му да умре.

 

Ще претворява Световете

експлозивът на Вечността.

От късче Слово на Поета

ще се зарежда Любовта.

 

Присъствия ще ни възторгват

на всеки Божи абонат.

И похитен от Звездна оргия,

ще търсим твоя адресат.

 

Смъртта без смърт ще те препрати

с Дух светещ, неприкосновен.

И ти ще се завърнеш при Звездата,

от която си роден.

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??