14 feb 2012, 20:41

На Андреа 

  Poesía » Filosófica
773 0 8

На Андреа

                           В децата на децата си живеем...

 

Не пораствай, миличка, недей!

Остани си малката принцеса.

В моя свят със сбъркани идеи

свършва безметежното ти детство.

 

В твоя интересен детски свят

всичко е примамливо и лесно.

Приказките имат аромат.

Всяко приключение е песен.

 

Разговаряш с птици и цветя

и с красиви принцове танцуваш.

Вечер до главицата ти спят

славеи, щурци  и пеперуди.

 

Обич от очите ти струи.       

Цялата си искрено-невинна.

Вътре в теб магия се таи -

чудото на детската наивност.

 

Вярвай, мила, в тези чудеса,

времето които ти поднася.

Спреш ли да им вярваш, на часа

губи се вълшебството –

порастваш.

 

© Александър Калчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??