11 dic 2009, 15:30

На Анна Дюлгерова 

  Poesía » Para niños
839 0 10


Малко момиченце в люлка люлее.
Разказва за чудни вълшебства.
Вечер тихо песни му пее.
Дарява обич и нежност.

В страна на приказките води свойта Петя.
Тя пък любознателна е и рисува.
В съня ù идват седем палави козлета.
Щом събуди се, ще тича и лудува.

 

 

 

 

 


© Любослава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??