29 ene 2010, 11:35

На Антон... 

  Poesía » De amor
411 0 0

 

 

 

В очи зелени всеки ден се будя,

 усмивка срещам  най-красива и сгушвам се по детски  в две  силни, мъжки – хубави ръце.

Любимият ми мъж  е с мен и ето -  денят ми става ведър и неповторим.

 

Приятел и  любим  в един човек намерих аз.

Живота си живеем двама трудно –

преплитат ни се дни мечтани, дни любовни  с дни на  бури и  на гняв.

 

 Но в мойте очи  си  само ти, любими -

 вълшебен сън в омайна нощ.

Дори и да си днес далече, аз чувствам те  до мен,

че във  любовен  плам обрекла съм ти  се  до гроб.

© Светла Иванчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??