В очи зелени всеки ден се будя,
усмивка срещам най-красива и сгушвам се по детски в две силни, мъжки – хубави ръце.
Любимият ми мъж е с мен и ето - денят ми става ведър и неповторим.
Приятел и любим в един човек намерих аз.
Живота си живеем двама трудно –
преплитат ни се дни мечтани, дни любовни с дни на бури и на гняв.
Но в мойте очи си само ти, любими -
вълшебен сън в омайна нощ.
Дори и да си днес далече, аз чувствам те до мен,
че във любовен плам обрекла съм ти се до гроб.
© Светла Иванчева Все права защищены