19 feb 2018, 11:14

На Азиз Таш 

  Poesía
227 0 0

НА АЗИЗ ТАШ

 

В необятностите на Босфора

се пресичат 

два континента

две култури

два Бога.

Ти стоиш на брега

и с душата си напояваш вълните.

Нека пият.

Душата ти е дълбока.

© Емил Павлов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??