19.02.2018 г., 11:14 ч.

На Азиз Таш 

  Поезия
224 0 0

НА АЗИЗ ТАШ

 

В необятностите на Босфора

се пресичат 

два континента

две култури

два Бога.

Ти стоиш на брега

и с душата си напояваш вълните.

Нека пият.

Душата ти е дълбока.

© Емил Павлов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??