19 февр. 2018 г., 11:14

На Азиз Таш 

  Поэзия
226 0 0

НА АЗИЗ ТАШ

 

В необятностите на Босфора

се пресичат 

два континента

две култури

два Бога.

Ти стоиш на брега

и с душата си напояваш вълните.

Нека пият.

Душата ти е дълбока.

© Емил Павлов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??