´´ На баба ми...´´
Ти... жена, майка и баба!
Светица баб моите очи.
Днес аз вече сам голяма,
боря се сама с живота,
тайничко ти подражавам...
и искам да ти благодаря!
Всеотдайно ме отгледа,
с обич ме възпита,
научи ме на доброта
и с радост аз сега откривам,
че ти си най - силна и добра
на света!
© Добромира Николова Todos los derechos reservados