Dec 2, 2005, 9:49 AM

На баба ми... 

  Poetry
1308 0 2

´´ На баба ми...´´

Ти... жена, майка и баба!

Светица баб моите очи.

Днес аз вече сам голяма,

боря се сама с живота,

тайничко ти подражавам...

и искам да ти благодаря!

Всеотдайно ме отгледа,

с обич ме възпита,

научи  ме на доброта

и с радост аз сега откривам,

че ти си най - силна и добра

на света!

© Добромира Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??