Да ми изпратиш вест по вятъра те чакам,
нали ми обеща,
отвъдното нали го има,
нали на тръгване съзря
Пътечката на мама?
Нали я викаше,
когато още твоето
Дете до тебе беше?
И любовта ръката ти държеше?
И свири днес жестоко юлски вятър,
и песъчинки в прозореца захвърля,
а искам да си мисля
и мисля - твоят знак е.
Нали ми обеща?
Зелените листа с
Очите ти
ме гледат...
© Мая Тинчева Todos los derechos reservados