17.07.2013 г., 19:53 ч.

На баща ми 

  Поезия
494 0 0

Да ми изпратиш вест по вятъра те чакам,

нали ми обеща,

отвъдното нали го има,

нали на тръгване съзря

Пътечката на мама?

Нали я викаше,

когато още твоето

Дете до тебе беше?

И любовта ръката ти държеше?

И свири днес жестоко юлски вятър,

и песъчинки в прозореца захвърля,

а искам да си мисля

и мисля - твоят знак е.

Нали ми обеща?

Зелените листа с

Очите ти

ме гледат...

© Мая Тинчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??