21 may 2006, 20:16

На баща ми 

  Poesía
1128 0 4
По своя път вървя,
а ти си все до мен -
живееш в мен самата...
и тази истина
е като моя клетва свята.
Днес твоето момиче, татко,
заклева се и обещава:
да не погазва бащината вяра,
да бъде с теб, където и да е,
да те обича,
да не те забравя
и наследеното от теб
да не предава.

© Елина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??