21.05.2006 г., 20:16 ч.

На баща ми 

  Поезия
1121 0 4
По своя път вървя,
а ти си все до мен -
живееш в мен самата...
и тази истина
е като моя клетва свята.
Днес твоето момиче, татко,
заклева се и обещава:
да не погазва бащината вяра,
да бъде с теб, където и да е,
да те обича,
да не те забравя
и наследеното от теб
да не предава.

© Елина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??