Любима моя сладка Бет
Какви ли пакости ще сътворя?...
С това че искам да ти дам в комплект
моето Сърце, Душа и Любовта...
Вземи ги ако искаш или не...
Не се измъчвай и реши!
Искаш ли да си щастлива или не?...
тук заедно сме аз и ти.
Искам: да те галя и прегръщам,
целувка нежно - страстна с теб да разменя
и докато дойде време да се връщам
сърцето твое аз да покоря
Липсваш ми! Желая те и искам,
с устни да докосвам твоите коси,
Да си сгушена във мен, с това да свиквам
Да не виждам във очите ти сълзи...
Мисля, че примираш ти до мен,
Но въпреки това държиш се с чест
И ще съм напълно откровен
Като ти кажа, че си ти the best.
© Иван Андреев Todos los derechos reservados