22 окт. 2023 г., 12:47

На Бет 

  Поэзия » Любовная
234 0 0

Любима моя сладка Бет

Какви ли пакости ще сътворя?...

С това че искам да ти дам в комплект

моето Сърце, Душа и Любовта...

 

Вземи ги ако искаш или не...

Не се измъчвай и реши!

Искаш ли да си щастлива или не?...

тук заедно сме аз и ти.

 

Искам: да те галя и прегръщам,

целувка нежно - страстна с теб да разменя

и докато дойде време да се връщам

сърцето твое аз да покоря

 

Липсваш ми! Желая те и искам,

с устни да докосвам твоите коси,

Да си сгушена във мен, с това да свиквам

Да не виждам във очите ти сълзи...

 

Мисля, че примираш ти до мен,

Но въпреки това държиш се с чест

И ще съм напълно откровен

Като ти кажа, че си ти the best.

© Иван Андреев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??