7 oct 2011, 15:18

На брега 

  Poesía
441 0 3

Изхвърлено водорасло на петна.

Умряла риба без глава,

медуза чистач без пипала

и празен рапан без мекотело

намери детето с шапка на слънца

и спря да плаче.

 

© Ваня Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??