9 jul 2010, 18:30

На царя 

  Poesía » Civil
591 0 1

Искаш да получиш цяла Рила

и още имоти, власт и сила?

Искаш да си върнеш всеки рид?

Царю, отиди си във Мадрид!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??