Jul 9, 2010, 6:30 PM

На царя 

  Poetry » Civilian
590 0 1

Искаш да получиш цяла Рила

и още имоти, власт и сила?

Искаш да си върнеш всеки рид?

Царю, отиди си във Мадрид!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??