На чисто
Миг невнимание...
и бентът на мислите ми се скъса.
Отприщиха се думи премълчани,
страхове насъбрани,
тайни неизречени,
люти закани,
съображения,
противоречия,
неуместни желания,
досадната скука
и каквото там още се лута...
Ами сега?!
...
Започвам на чисто.
© Павлина Петрова Todos los derechos reservados
Било е Цялото.
Било е смело и само...
Мечтало е.
И сбъдвало.
Каквото както е могло.
Растяла с крачките
Душата
и радвала се
да се сподели...
Раздавала
и получавала
каквото,както,
в чудно трудни дни.
И учела се да говори,
дори когато
премълчаното
дамгосано мълчи.
След думите
са мислите
свободни.
Животът!
Може би отново
ще ви приближи?
В неведомото
оживява
човешки
невъзможното,
нали?
Прегръщам те.С уважение.