28 mar 2013, 22:13

На Човека с любов 

  Poesía
510 0 1

Не пускай тъмата в сърцето и душата,

повярвай, всесилна е само любовта.

Приемай, че за теб е усмивката на съдбата,

посаждай в градината си - радостта.

 

Наливай в кристалните чаши - шампанско,

послушай ги сякаш са божество.

Те сбъдват желания свише - сакрални,

ако ги запалиш като зарево.

 

И нямай съмнения, преблаги Човеко!

Не пускай да тръгват много сълзи,

защото ще срещнеш свое вълшебство -

бедите изпратило с нежни трели.

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??