13 may 2007, 21:26

... на чувствата следите... 

  Poesía
528 0 17
Измислена любов от луди сънища,
положена във дланите на вятъра.
Изваяна от неизвървени пътища.
Разпъвана с езиците на огъня.
Докосвана със дъх на лято парещо.
Целуната със виното в очите.
В мечтаното остана неизказано...
на чувствата замлъкнаха следите.
Измислени надежди дните отброяват
и от дълбоки кладенци надничат,
но те не утоляват, а сгорчават
на чувствата пресъхнали следите...

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??