14 sept 2007, 19:50

НА ДОБЪР ЧАС 

  Poesía
931 0 9
Училището днеска засия,
огряно от безброй добри слънца,
с прекрасен надпис за добре дошли,
посрещащо най-нежните мечти.

Навсякъде сияещи лица,
в ръце със свежи, дъхави цветя,
а входа е окичен със венец.
Очакваше се първият звънец.

"На добър час!" - се чуваше навред,
а първокласниците най-отпред
с вълнение за първият си час
очакваха да влязат в своя клас.

Приветствия, усмивки, Красота,
докосваха щастливите сърца.
Звънецът щом със весел глас запя,
вълна на топла радост се разля.

И щом във двора никой не остана,
училището като кошер стана.
Събрало свойте мънички пчели
да сбъдне съкровените мечти.

На добър час на всички в утрешния ден!!!

© Валентин Йорданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??