30 sept 2019, 16:58

На добър път! 

  Poesía » Otra
1290 4 9

Застанала като уплашено дете 

пред портите на твоя нов живот, 

не се страхувай, мила, Бог е с теб, 

усмихни се и вратата отвори с любов. 

 

С ръцете твои нежно прегърни го 

този луд, побъркан свят. 

С усмивката си озари го, 

по-светъл да е, по-богат. 

 

Дори черно да му е понякога небето, 

от ледът му ти огън запалѝ, 

от своята надежда дай му и от своите мечти. 

 

Борбата твоя ще си струва 

и светът за всичко ще те чува. 

На добър път, дете! 

 

30.09.2019г.

Кети Колева 

 

© Кети Колева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??