На дълбоко в душата ми...
Нося те в себе си.
Чакам те и те намирам.
Губя се, ти ме връщаш.
Прегръщам те във
въздишки. Всичко,
което си целувам.
Обичам те и в тишината.
И във виковете.
Във молитвите и песните.
Рисувайки те във
вярата и надеждите си.
Изразявайки те със
всяка своя частица.
Посвещавайки ти този миг
и тази мелодия.
Вдишвайки и издишвайки те,
небе мое. По пътя ми...
във всяка стъпка дишам те...
...и навсякъде...
© Лили Вълчева Todos los derechos reservados