12.02.2017 г., 16:44 ч.  

На дълбоко в душата ми... 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
1001 3 9

На дълбоко в душата ми...

 

Нося те в себе си.

Чакам те и те намирам.

Губя се, ти ме връщаш.

Прегръщам те във

въздишки. Всичко,

което си целувам.

Обичам те и в тишината.

И във виковете.

Във молитвите и песните.

Рисувайки те във

вярата и надеждите си.

Изразявайки те със

всяка своя частица.

Посвещавайки ти този миг

и тази мелодия.

Вдишвайки и издишвайки те,

небе мое. По пътя ми...

във всяка стъпка дишам те...

 

...и навсякъде...

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??